Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Грудня 2023, 19:34
Версiя для друку


Мінвідновлення спільно з новим керівництвом Міністерства інфраструктури Польщі узгодили план дій для розблокування кордону

22 Грудня 2023, 19:34
22 грудня відбулась зустріч заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергія Деркача та Юрія Васькова із новопризначеним заступником міністра інфраструктури Польщі Павелом Ганцажем.
 
 
Зустріч стала продовженням домовленостей на рівні Віцепрем’єр-міністра з відновлення – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова та Міністра інфраструктури Польщі Даріуша Климчака від 20 грудня.
 
Ключовий результат зустрічі – погодження спільних позицій для розблокування кордону. Сторони досягли порозуміння щодо компромісних рішень та їхньої реалізації. Наступний етап – перемовини на рівні Міністерства інфраструктури Польщі та протестувальників.
 
 
Питання змін до поточної Угоди про лібералізацію вантажних перевезень не обговорюється.
 
Міністерство відновлення України вітає бажання діалогу уряду Польщі для розблокування кордону та готовність працювати над рішеннями, які сприятимуть вільному руху експорту та імпорту через кордон.
 
Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram


ВСІ Новини