Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Лютого 2024, 11:49
Версiя для друку


Уряд Чехії допоможе у відновленні Дніпропетровщини

13 Лютого 2024, 11:49
Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури на чолі з віце-премʼєр-міністром Олександром Кубраковим провела зустріч з Уповноваженим уряду Чеської Республіки з відновлення України Томашем Копечним та представниками чеського бізнесу.
 
 
На зустрічі обговорили спільні проєкти, які будуть реалізовані в України за сприяння чеського уряду, зокрема в межах постійно діючої робочої групи з питань відновлення Дніпропетровщини. На порядку денному – співпраця з місцевим бізнесом та подальша спільна робота з міжнародними фінансовими інституціями.
 
 
«Маємо успішним досвід співпраці з Чехією, особливо у транспортному секторі. Завдяки допомозі партнерів був встановлений 21 міст, на заміну зруйнованим внаслідок російської агресії.
 
Також Укрзалізниця спільно з приватним перевізником RegioJet CZ продовжує роботу із запуску нового сполучення Чоп – Прага. Запустити рух за цим маршрутом планується вже протягом березня.
 
 
Водночас ми синхронізуємо наші зусилля у відбудові України і вітаємо чеський бізнес», — зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
 
Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram

 



ВСІ Новини