Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Лютого 2024, 13:59
Версiя для друку


Допомога українським водіям: на заблоковані прикордонні пункти пропуску привезли гарячу їжу та продуктові набори

24 Лютого 2024, 13:59
Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури разом з волонтерами міжнародних організацій роздали 500 порцій гарячих обідів та продуктових наборів на заблокованих пунктах пропуску «Корчова — Краківець» та «Медика — Шегині».
 
 
Допомога здійснюється за фінансової підтримки благодійної організації Global Empowerment Mission (GEM) та Фонду Говарда Баффета Відзавтра волонтери доставлятимуть по 500-700 порцій на постійній основі.
 
«Дякую за постійну підтримку Global Empowerment Mission та Фонду Говарда Баффета. Дякую і нашим водіям за витримку, яку вони проявляють особливо зараз, коли провокації стають дедалі частішими. Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури взаємодіє на всіх рівнях для вирішення ситуації» — прокоментував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
 
 
Нагадаємо, український уряд напрацював «План взаєморозуміння» для врегулювання ситуації на кордоні. Один з пунктів Плану — створення Тристороннього штабу спільно з Польщею та Єврокомісією. Цей штаб має працювати цілодобово, і питання блокування кордону має бути вирішено до 28 березня — дати, коли мало б відбутись спільне засідання урядів України та Польщі. В іншому випадку Україна залишає за собою право застосовувати дзеркальні заходи на пунктах пропуску.
 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram

 



ВСІ Новини