Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Березня 2024, 18:13
Версiя для друку


Проекти розвитку експортної спроможності у фокусі роботи з ЄБРР

14 Березня 2024, 18:13
Команда Міністерства відновлення зустрілася з Першим Віце-президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Юргеном Рігтерінком, Керуючим Директором ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне та Заступницею Голови Представництва ЄБРР в Україні Іриною Кравченко.
«Україна розвиває стратегічні проєкти, які спрямовані на розвиток експортної спроможності України. Серед них — проєкти «Укрзалізниці» та Агентства відновлення. Ми зосереджені на прискоренні процесів двосторонньої співпраці з ЄБРР. Міністерство відновлення зацікавлене у тому, щоб процедури закупівель були швидкими настільки, наскільки це можливо», — наголосив на зустрічі Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
 
Він зазначив, що команда Міністерства провела моніторинг понад 100 проєктів у транспортному секторі, щоб визначити пріоритети, стан фінансування, потреби, стан впровадження та готовності.
У свою чергу, Юрген Рігтерінк наголосив на міцному партнерстві між Україною та ЄБРР та готовності Банку посилити співпрацю.
 
Нагадаємо, що за оцінкою Світового Банку потреби у реконструкції та відновленні України протягом 10 років становитимуть майже 485 мільярдів доларів США.
 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram

 



ВСІ Новини