Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Березня 2024, 13:14
Версiя для друку


Триває перевірка ходу реставрації памʼятки містобудування та архітектури національного значення

20 Березня 2024, 13:14
Келії столичного Братського монастиря, що знаходяться на території Національного університету «Києво-Могилянська академія», для з'ясування стану справ було оглянуто з повітря.
 
За результатами такого огляду, з'ясовано, що у будівлі вже проведені будівельні роботи – заміна даху, демонтаж віконних рам у будівлі, змінено вхідну групу і двері до неї, змінений загальний фасад будівлі.
Нагадаємо, що реагуючи на звернення громадської організації, інспектори вивчають дозвільні та супровідні документи, а також перевіряють, щоб роботи, які виконуються на обʼєкті, відповідали проекту.
 
Замовник будівництва – Національний університет "Києво-Могилянська академія" – відмовився надати необхідні документи, а також не допустив інспекторів Державної інспекції містобудування та архітектури до здійснення перевірки на обʼєкті.
 
Замовнику надісланий протокол, який містить інформацію, зокрема, щодо розгляду справи про правопорушення у сфері містобудівної діяльності та припис, що включає заходи для усунення порушень протягом 10 днів.
 
На початку квітня буде перевірено виконання припису ДІАМ щодо НУ «Києво-Могилянська академія».
 
Відео огляду об'єкта можна переглянути на Фейсбук-сторінці Міністерства. 


ВСІ Новини