Для людей
з порушенням зору

    Новини    26 Квітня 2024, 09:48
Версiя для друку


Представники Міністерства відновлення взяли участь у міжнародній виставці обладнання, рішень та технологій для будівництва INTERMAT

26 Квітня 2024, 09:48

Співорганізаторами заходу, який проходив під патронатом Президента Франції Еммануеля Макрона, також виступають французькі професійні асоціації у галузі будівництва та обладнання.

В рамках виставки відбулась і конференція Rebuild Ukraine. Заступниця міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Наталія Козловська, яка очолювала українську делегацію, зустрілась зі спеціальним представником президента Франції з питань економічної допомоги та відновлення України Пʼєром Ельброном та з Асоціацією представників будівельної галузі Франції, які готові взяти участь у відбудові України. 

Під час конференції обговорили бачення механізмів перебудови України, поточні програми підтримки та фінансування, а також інвестиційну привабливість регіонів України та їхні проекти. 

Також в рамках візиту відбулися зустрічі з представниками Банку розвитку Ради Європи, Міністерства економіки, фінансів і промисловості Франції, Французькою асоціацією юристів та адвокатів, Віце-президенткою з питань відновлення, економічного розвитку, інвестиційної привабливості та інновацій регіону Іль-де-Франс та фахівцями з урбаністики, міського планування та територій Інституту Паризького регіону. Під час зустрічей обговорювалися питання щодо обміну досвідом та поглиблення співпраці між сторонами.

 



ВСІ Новини