Для людей
з порушенням зору

    Новини    29 Квітня 2024, 12:24
Версiя для друку


29 квітня розпочато дводенний робочий візит української делегації до Гельсінки, організований Міністерством навколишнього середовища та клімату Фінляндії та Європейською Економічною Комісією ООН, яка надається в рамках проекту "Об’єднані нації для Українських міст"

29 Квітня 2024, 12:24

29 квітня розпочато дводенний робочий візит української делегації до м. Гельсінки (Фінляндія), організований Міністерством навколишнього середовища та клімату Фінляндії та Європейською Економічною Комісією ООН, яка надається в рамках проекту «Об’єднані нації для Українських міст».

Метою візиту є два стратегічних для Мінінфраструктури напрями: впровадження підходів та механізмів управління відходами від руйнувань та розбудова системи укриттів цивільного захисту на основі досвіду Фінляндії. Українська делегація вивчить законодавче регулювання у сферах поводження з будівельними відходами та цивільного захисту, технічні аспекти переробки таких відходів, ознайомиться з практичними кейсами та відвідає багатофункціональні укриття громадського призначення.

До складу делегації, яку очолила заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Наталія Козловська, увійшли заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко, а також представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Мінінфраструктури.



ВСІ Новини