Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Травня 2024, 19:19
Версiя для друку


Як приєднатись до єдиного порталу автобусних маршрутів? Інформація для перевізників

3 Травня 2024, 19:19

У рамках реформи міжнародних автобусних перевезень Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Укртнасбезпекою продовжує тестувати єдиний портал автобусних маршрутів https://autobus.gov.ua/

Чому перевізникам варто приєднатись до порталу? 

У першу чергу тому що безоплатна можливість стати партнером єдиного державного ресурсу з легальними маршрутами. Це місце, де після тестування та повноцінного запуску пасажир зможе перевірити маршрут, розклад руху та придбати квитки. Власне для реалізації останньої опції Міністерство закликає перевізників активно інтегруватись до Порталу.

Що для цього варто зробити? 

Надіслати офіційний лист на електронну адресу Державної служби з безпеки на транспорті contact@dsbt.gov.ua. Там вказати маршрути та один ресурс, де відбувається продаж квитків. Знайти форму листа можна за посиланням. Після отримання листа представники Укртнасбезпеки зв’яжуться з перевізником для обговорення можливостей інтеграції. 

Станом на 1 травня до Порталу приєднались шість компаній. Серед них є пасажирські перевізники та агрегатори квитків на автобуси. Зокрема, йдеться про міжнародних перевізників пасажирів “Гюнсел”, “ТрансТемпо” та “Євроклуб”. Серед компаній з онлайн-продажу квитків до порталу підключились “Укрпас”, Tickets та Infobus. Наразі ведуться технічні роботи щодо інтеграції ще 15 перевізників до порталу. 

Важливо: підключення до Порталу, подальша інтеграція та присутність на Порталі є повністю безкоштовними. Перевізник сам обирає, який ресурс вказувати для продажу квитків. Це може бути як особистий сайт перевізника, так і агрегатор, з яким в нього заключений договір. 



ВСІ Новини