Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    16 Травня 2024, 16:59
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення Заяви

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Державної цільової економічної програми енергетичної модернізації підприємств - виробників теплової енергії, що перебувають у державній або комунальній власності, на період до 2030 року
16 Травня 2024, 16:59

З метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення стратегічної екологічної оцінки проєкту Державної цільової економічної програми енергетичної модернізації підприємств - виробників теплової енергії, що перебувають у державній або комунальній власності, на період до 2030 року.

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Державна цільова економічна програма енергетичної модернізації підприємств - виробників теплової енергії, що перебувають у державній або комунальній власності на період до 2030 року.

Метою програми зокрема є модернізація систем централізованого теплопостачання, підвищення їх енергетичної ефективності, зниження питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів і зростанням частки використання в системах централізованого теплопостачання відновлюваної енергії, скидної теплової енергії, а також теплової енергії, виробленої у процесі когенерації.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Процедура громадського обговорення розпочата з дня оприлюднення на сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідно до частини четвертої статті 12 до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Управління енергоефективності Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Адреса: 01135, м. Київ, проспект Берестейський, 14

Відповідальна особа: Олейнікова Вікторія Анатоліївна тел. (044) 351-46-31, e-mail: v.oleinikova@mtu.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Державної цільової економічної програми енергетичної модернізації підприємств - виробників теплової енергії, що перебувають у державній або комунальній власності, на період до 2030 року

Проєкт Державної цільової економічної програмі енергетичної модернізації підприємств - виробників теплової енергії, що перебувають у державній або комунальній власності на період до 2030 року

 



ВСІ Оголошення