Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Травня 2024, 14:19
Версiя для друку


єЧерга: вже мільйон перетинів кордону з початку запуску послуги

За записом в системі єЧерга вантажівки перетнули кордон 927 тисяч разів, автобуси – майже 81 тисячу.
27 Травня 2024, 14:19

Йдеться про період з грудня 2022 року, коли єЧерга почала працювати на найбільшому пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ”, до травня цього року, коли послуга вже запрацювала на всіх ключових пунктах перетину кордону для автобусів та вантажівок.

Найбільше за онлайн-записом транспортних засобів перетнуло пункти пропуску з Польщею – 551 тисяча. З Румунією — понад 180 тисяч; більш як 120 тисяч — з Молдовою; з Угорщиною – 102 тисячі та зі Словаччиною – майже 54 тисячі.

 

 

Загалом у системі зареєструвалось понад 100 тисяч унікальних користувачів з різних країн – водіїв та перевізників. Застосунок єЧерга на телефон був завантажений понад 84 тисячі разів.

Для зручності перевізників кожного дня працює лінія підтримки Укртрансбезпеки. Отримати консультацію можна за номером +38 (067) 120 0483, надіславши листа на support@echerha.gov.ua або ж залишивши звернення у формі зворотного зв’язку на сайті єЧерги.

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Укртрансбезпекою, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України, Державною митною службою України та Державною прикордонною службою України за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS». Партнер проєкту - Фонд Східна Європа.

 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram



ВСІ Новини