Для людей
з порушенням зору

    Новини    26 Червня 2024, 16:01
Версiя для друку


Кордон без черг: який пункт пропуску обрати пасажиру та перевізнику

У рамках реформи міжнародних автобусних перевезень та проєкту єЧерга Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури послідовно працює над забезпеченням можливості вчасного та прогнозованого перетину кордону.
26 Червня 2024, 16:01

Останні кілька місяців команда Міністерства поступово масштабує можливість обирати час перетину кордону автобусом у рамках послуги єЧерга на пункти пропуску. 

Наразі така можливість доступна на 16 пунктах пропуску з Молдовою, Румунією та Польщею із загалом 28, де необхідна реєстрація в системі єЧерга. 

Зазначимо, що на всіх пунктах пропуску з Румунією забезпечено можливість попереднього бронювання часу регулярними та нерегулярними перевізниками. 

Нижче – перелік пунктів пропуску, де пасажири можуть розраховувати на вчасний перетин кордону: 

Польща: 

  1. Ягодин – Дорогуськ

Румунія: 

  1. Порубне – Сірет

  2. Красноїльск – Вікову де Сус 

  3. Дяківці – Раковець

  4. Дякове – Халмеу

  5. Орлівка – Ісакча

Молдова: 

  1. Мамалига – Крива

  2. Могилів-Подільський – Отач

  3. Виноградівка – Вулканешти

  4. Малоярославець 1 – Чадир-Лунга

  5. Нові Трояни – Чадир-Лунга

  6. Рені – Джурджулешти

  7. Серпневе 1 – Басараб‘яска

  8. Старокозаче – Тудора

  9. Табаки – Мирне

  10. Росошани – Бричень

Щоб побачити, на яких пунктах пропуску є можливість прогнозованого перетину кордону, варто зайти на сайт https://echerha.gov.ua/ у розділ “Завантаженість”, обрати фільтр “Автобуси” та обрати потрібну країну, в яку прямуєте. Назва черги “За розкладом” свідчить про те, що перевізнику доступна конкретна година для запису на перетин кордону. 

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Укртрансбезпекою, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури, Державною митною службою та Державною прикордонною службою завдяки проєкту «Підтримка цифрової трансформації» за підтримки USAID і UK Dev. Партнер проєкту - Фонд Східна Європа.

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram  

 



ВСІ Новини