Для людей
з порушенням зору

    Новини    1 Липня 2024, 15:50
Версiя для друку


Вітаємо архітекторів з професійним святом!

Вашу роль у відновленні України важко переоцінити, адже саме ваші знання, майстерність та досвід створюють красу, функціональність і затишок українських міст та селищ.
1 Липня 2024, 15:50

 

Сьогодні, коли Україна дає відсіч агресору, який руйнує будівлі, райони й цілі міста, ваш професіоналізм і відданість справі є критично важливою умовою відновлення країни.

Від вашої роботи залежить також і розвиток нашої держави: стратегічне планування, розробка і втілення нових проєктів, формування сучасних містобудівних ансамблів і ландшафтних комплексів, і при цьому – бережне ставлення до нашої архітектурної спадщини.

Зберегти архітектурну традицію, створюючи нові інноваційні проєкти та сміливі рішення – ось один з ключових викликів для сучасних українських архітекторів. Активна взаємодія з державою і громадами, дотримання нових стандартів безпеки та безбар’єрності, використання екологічно чистих матеріалів та енергоефективних технологій – все це є складовими вашої роботи сьогодні.

Впевнені, що українські архітектори, багато з яких вже є знаними по всьому світу, здатні не тільки допомогти швидкому та ефективному відновленню країни, але й віднайти новий голос, нову якість української архітектури.

Сьогодні ви створюєте нову архітектурну ідентичність України – потужної та сучасної європейської держави.

Бажаємо вам енергії, натхнення, цікавих проєктів та інноваційних ідей!



ВСІ Новини