Для людей
з порушенням зору

    Новини    2 Липня 2024, 13:13
Версiя для друку


Укрпошта відкрила потужний сортувальний термінал в Одесі

Попри щоденні обстріли та руйнування інфраструктури, національний поштовий оператор України продовжує інвестувати в модернізацію логістичних терміналів.
2 Липня 2024, 13:13

Новий логістичний термінал з автоматизованими сортувальними лініями забезпечує швидку обробку й доставку відправлень для всього півдня України. 

На терміналі встановлене обладнання та програмне забезпечення українського виробника, з можливістю обробки трьох посилок на секунду, або ж до 270 тисяч дрібних та великих відправлень на добу. Разом із перебудовою логістичних маршрутів це зробить можливим доставку відправлень клієнтам в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях протягом доби після сортування.

Відкриття Одеського терміналу є частиною стратегії розвитку та модернізації Укрпошти, яку компанія розпочала у 2021 році. Наразі встановлено 17 автоматизованих ліній у семи містах України: дев’ять ліній сортують дрібні відправлення, а вісім – великі посилки. Протягом наступних двох місяців компанія відкриватиме в містах по всій Україні нові термінали, логістичні центри та депо з інноваційним обладнанням.

Завершити автоматизацію потужностей у всіх 7 терміналах та 16 логістичних центрах Укрпошта планує в 2024 р.

 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram  



ВСІ Новини