Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Липня 2024, 15:10
Версiя для друку


єЧерга для вантажівок: масштабуємо послугу на ще один пункт пропуску

З 22 липня порожні вантажівки зможуть перетнути пункт пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» лише за попереднім записом в системі єЧерга на сайті echerha.gov.ua або через застосунок єЧерга.
19 Липня 2024, 15:10

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури поширює послугу електронна черга для перетину кордону на пункт пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» для порожніх вантажівок.

З 22 липня порожні вантажівки зможуть перетнути вказаний пункт пропуску лише за попереднім записом в системі єЧерга на сайті echerha.gov.ua або через застосунок єЧерга.

Реєстрація в системі єЧерга для перетину кордону через «Красноїльськ – Вікову де Сус» стартує 21 липня (неділя) о 12:00. Безпосередньо рух вантажівок за новим записом стартує 22 липня (понеділок) о 12:00. 

Ознайомитись із інформацією та правилами реєстрації в системі єЧерга можна за посиланням https://bit.ly/3Y7VuEk

Нагадаємо, наразі єЧерга для вантажівок працює на 15 пунктах пропуску для вантажівок. Разом із «Красноїльськ – Вікову де Сус» цей перелік складатиме 16 міжнародних автомобільних пунктів пропуску. 

За час дії послуги для вантажівок кордон за онлайн-записом перетнуло 1 мільйон 38 тисяч вантажівок.

Знайти актуальну статистику про перетин кордону вантажівками та автобусами у рамках послуги єЧерга можна у відповідному розділі на сайті

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Укртрансбезпекою, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури, Державною митною службою та Державною прикордонною службою завдяки проєкту «Підтримка цифрової трансформації» за підтримки USAID і UK Dev. Партнер проєкту - Фонд Східна Європа.

 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram



ВСІ Новини