Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Липня 2024, 16:27
Версiя для друку


Оцінка корупційних ризиків в діяльності Мінінфраструктури: відбулося засідання робочої групи

Під час засідання було розглянуто питання щодо внесення змін до Реєстру корупційних ризиків Антикорупційної програми Міністерства.
24 Липня 2024, 16:27

18 липня 2024 року відбулося чергове засідання Робочої групи з оцінки корупційних ризиків в діяльності Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України за участі представників громадськості та представників Команди підтримки відновлення та реформ (RST).

Під час засідання було розглянуто питання щодо внесення змін до Реєстру корупційних ризиків Антикорупційної програми Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України на 2023 – 2025 роки у зв’язку з реалізацією нової функції Мінінфраструктури в частині визначення підприємств, установ та організацій критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

За підсумками обговорення було прийнято рішення ініціювати внесення змін до Реєстру корупційних ризиків Антикорупційної програми Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України на 2023 – 2025 роки, в частині додання нового корупційного ризику.

 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram



ВСІ Новини