Для людей
з порушенням зору

    Новини    25 Липня 2024, 07:33
Версiя для друку


Мінімізація корупційних ризиків: співробітники Міністерства взяли участь в тренінгу

Особливу увагу було приділено розробці та впровадженню нормативно-правових актів, що забезпечують прозорість та мінімізують корупційні ризики.
25 Липня 2024, 07:33

Працівники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні та за фінансової підтримки Уряду Японії взяли участь у тренінгу на тему розбудови доброчесного середовища та мінімізації корупційних ризиків. Тренінг проводився у межах виконання Антикорупційної програми Міністерства на 2023-2025рр. 

Під час навчання, окрім особливостей оцінки корупційних ризиків у роботі Міністерства, увагу також було приділено розробці та впровадженню нормативно-правових актів, що забезпечують прозорість та мінімізують корупційні ризики.

Серед іншого, співробітники Міністерства: 

  • ознайомилися з основними принципами створення доброчесного середовища, а також з національними та міжнародними стандартами у цій сфері;

  • розглянули способи залучення до управління корупційними ризиками;

  • навчилися ідентифікувати, оцінювати та розробляти заходи впливу на корупційні ризики;

  • навчились виявляти та усувати корупціогенні фактори під час розробки нормативно-правових актів Міністерством.

Проведення навчальних тренінгів – важливе з точки зору виконання Антикорупційної програми Міністерства та Державної антикорупційної програми. У рамках досягнення цілей антикорупційних програм Міністерство заручається підтримкою партнерів UNDP в Україні, щоб навчання та підвищення кваліфікації працівників було дійсно ефективним.

 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram



ВСІ Новини