Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Жовтня 2016, 16:49
Версiя для друку


Призначення Славоміра Новака - це фантастичний шанс для Укравтодору отримати нову якість роботи, - Володимир Омелян

24 Жовтня 2016, 16:49

Призначення новим в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака - це фантастичний шанс для Укравтодору отримати нову якість роботи. Про це 24 жовтня 2016 року під час представлення нового керівника колективу Укравтодору заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Я вірю, що це фантастичний шанс та добра нагода для одного з найважливіших агентств України, якому зараз приділяється пріоритетна увага як з боку Прем’єр-міністра, Уряду, так і з боку громадськості, отримати нову якість роботи. Мені надзвичайно приємно, що погодився очолити це відомство колишній міністр транспорту Польщі, який є не лише непересічним політиком, але й дуже добрим урядовцем, який прекрасно розуміє систему європейського взірця, до якої ми повинні дійти. І я впевнений, що в нього це вийде», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр висловив подяку попередньому керівництву Укравтодору та вислови сподівання, що новий очільник зможе привнести європейські стандарти доріг в Україну: «Хочу щиро подякувати Євгену Бараху, який в цей непростий цей рік витримав шалений темп роботи, довів кожному з громадян України, що державні кошти не є джерелом зловживань. Ми бачимо, що Україна стала будівельним майданчиком в цьому році. Я впевнений, що цей темп буде примножений паном Новаком. Я впевнений, що з паном Новаком ми здобудемо нову якість українських доріг, новий підхід до системи планування, контролю якості, а також рівня безпеки наших громадян та іноземців, що користуються дорогами України. На українських дорогах гинуть тисячі людей щороку. Ми повинні покласти цьому край і робити не лише якісні дороги, але й безпечні».

Новопризначений в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України, своєю чергою, запевнив, що готовий докласти максимум зусиль для кардинальної зміни стану доріг. Проте наголосив, що покращення не може бути одномоментним.

«Я розумію, що завдання і сподівання, які покладено на мене, дуже великі. Я готовий вкласти свої сили, бо вірю, що разом ми зможемо зробити багато правильного тапокращити стан доріг України. Мені потрібна підтримка колективу, в тому числі у донесені суспільству тих змін, які ми робитимемо. Я знаю, легко не буде. Одна людина тут нічого не зробить. Мені потрібна підтримка Міністра, Уряду, всієї команди Укравтодору. Всіх, хто хоче чесно і наполегливо працювати – запрошую до команди. Я не маг, не очікуйте від мене див.  Дороги не будуються швидко. Потрібно реформувати систему, робити її прозорою, потрібно почати будівництво в Україні. Дороги в дуже поганому стані, і я це знаю. Нам потрібний час», - зазначив Славомір Новак.

 



ВСІ Новини