Для людей
з порушенням зору

    Новини    12 Січня 2017, 16:01
Версiя для друку


Райвіса Вецкаганса призначено в.о. Голови ДП "АМПУ", - Володимир Омелян

12 Січня 2017, 16:01

Райвіса Вецкаганса призначено в.о. Голови ДП "АМПУ". Міністр інфраструктури України Володимир Омелян представив сьогодні, 12 січня 2017 року, в м. Одеса, нового керівника трудовому колективу підприємства.

Під час представлення Володимир Омелян наголосив на тому, що новий очільник має повну свободу дій щодо реформування АМПУ та боротьби з корупційними схемами: "Я наполягаю на тому, що АМПУ має бути реформована та перетворена на прозоре та ефективне підприємство, яке працює на державу і відстоює державний, а не приватний інтерес. В цьому розрізі Райвіс Вецкаганс має повну свободу дій".

Міністр наголосив, що зміна керівництва АМПУ - перший крок у реформуванні морської галузі. "Ми розпочали реформу, і вже є певний спротив. Це нормально. Якщо міністр зручний для всіх, це ставить під питання його ефективність. Але я наголошую: державний інтерес і державний контроль над державними ж підприємствами мають бути вище за приватні інтереси. Я відстоюю і відстоюватиму саме такий підхід", - наголосив Володимир Омелян.

В рамках поїздки до Одеси міністр інфраструктури України також взяв участь у нараді з головами обласних державних адміністрацій Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей під головуванням Президента України Петра Порошенка.



ВСІ Новини