Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Березня 2018, 15:12
Версiя для друку


Контракт між українською компанією SkyUP та Boeing - це безпрецедентний контракт для українських авіакомпаній, - Володимир Омелян

20 Березня 2018, 15:12
«Контракт між українською компанією SkyUP та Boeing - це безпрецедентний контракт для українських авіакомпаній»,- зазначив Міністр інфраструктури Володимир Омелян з приводу підписання українською авіакомпанією SkyUp і корпорацією The Boeing Company контракту на 624 мільйони доларів на виробництво п'яти високотехнологічних літаків серії Boeing 737 Max.

«Протягом двох років авіаційна галузь України демонструє стрімке зростання - понад 30% щороку. Це зумовлено, передусім, прозорістю політики міністерства інфраструктури в сфері авіації. Хорошу динаміку демонструють не тільки центральні, а й низка регіональних аеропортів. Люди хочуть літати, літати дешево, зручно і безпечно. Я особисто відстоюю розширення ринку бюджетних перевезень, захід в Україну світових перевізників, а також підтримую розвиток українських авіакомпаній.

І я щасливий, що ми досягаємо тих цілей, які ставимо перед собою. І я хотів би привітати SkyUP з підписанням контракту з компанією Boeing на виробництво п’яти надсучасних літаків Boeing: двох Boeing 737 Max 8 та трьох Boeing 737 Max 10 з можливістю дозамовлення ще п’яти літаків. Таким чином, у 2023-2024 роках в Україні з`явиться до десяти нових надсучасних літаків, які використовуватимуться українською авіакомпанією. Це безпрецедентний контракт для українських авіакомпаній. Україна в світовому мейнстрімі - ми замовляємо літаки, серійний випуск яких розпочнеться тільки в 2021 році. Нарешті ми йдемо в ногу з прогресивним світом, а не наздоганяємо його. Контракт з Boeing - це справжній прорив. Ми обіцяли створення українського перевізника - його створено.

Ми обіцяли збільшення конкуренції, підвищення якості послуг з їх одночасним здешевленням - ми заклали для цього всі передумови.

Українська залізниця має контракт з General Electric, українська авіакомпанія - з Boeing, вірю і в подальшу успішну співпрацю зі світовими гігантами», - заявив Володимир Омелян.



ВСІ Новини