Для людей
з порушенням зору

    Новини    31 Жовтня 2019, 13:35
Версiя для друку


Підписано Меморандум про співробітництво з китайською компанією Poly Changda Engineering Co. Ltd в рамках реалізації Першої черги будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва

31 Жовтня 2019, 13:35

31 жовтня 2019 року в присутності Міністра інфраструктури Владислава Криклія  між Державним агентством Автомобільних доріг України та китайською компанією Poly Changda Engineering Co. Ltd було підписано Меморандум про співробітництво в рамках реалізації Першої черги будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва (ВКАД) «Транспортне сполучення між М-05 Київ-Одеса та М-06 Київ-Чоп».

Владислав Криклій наголосив, що підписання  Меморандуму є важливим етапом співробітництва для початку будівництва кільцевої дороги навколо міста Києва.

«Наша мета  - за 5 роки забезпечити 40% зростання економіки країни і для цього нам необхідно забезпечити масштабне будівництво по всій державі. Будь-який інфраструктурний проєкт дає віддачу з найбільшим мультиплікатором. Кожен вкладений долар сьогодні  через рік буде давати плюс 2 долари для економіки. Ми дуже раді, що компанія  Poly Changda Engineering розділяєте наші великі інвестиційні плани, і особливо в таких важливих проєктах, як Велика кільцева дорога навколо міста Києва. В Україні ще не було досвіду концесійних доріг, тому дуже важливо починати такі проєкти саме з великими надійними стратегічними партнерами. Я щиро вірю, що наш спільний досвід буде позитивний  і ми зможемо швидко завершити всі необхідні підготовчі техніко-економічні розрахунки та з наступного року приступити до будівництва», - наголосив Владислав Криклій.  



ВСІ Новини