Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    1 Квітня 2020, 16:15
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту Закону України

«Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт» щодо організації пасажирських перевезень на автомобільному транспорті»
1 Квітня 2020, 16:15

Проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт» щодо організації пасажирських перевезень на автомобільному транспорті» (далі – проєкт акта) розроблено у зв’язку з реформою децентралізації та на виконання пункту 5 доручення Прем’єр-міністра України від 18.10.2019 № 36399/0/1-19 в частині передачі повноважень щодо організації пасажирських автомобільних перевезень від районних державних адміністрації до обласних державних адміністрацій або  об’єднаних територіальних громад та спрощення доступу на ринку регулярних пасажирських перевезень автомобільних перевізників.

Крім того, законопроєктом пропонується спростити доступ до ринку регулярних пасажирських перевезень автомобільних перевізників на міжміських внутрішньообласних та міжобласних автобусних маршрутах загального користування, а на міських і приміських маршрутах запровадити проведення конкурсу за процедурою встановленою законодавством про публічні закупівлі.

Розробником проєкту акта є Департамент стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта прохання надавати на адресу Департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; dubas@mtu.gov.ua та на адресу Державної регуляторної служби України.



ВСІ Оголошення