Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    5 Липня 2021, 19:34
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюдення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги»
5 Липня 2021, 19:34

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» (далі – проєкт наказу) розроблено з метою зміни рівня
тарифів на перевезення вантажів та порожніх вагонів, врегулювання питання щодо часткового зменшення перехресного субсидування між вантажами, удосконалення тарифної політики на залізничному транспорті.

Проєктом наказу запроваджується зміна рівня тарифів на перевезення вантажів, яку пропонується здійснити шляхом:

- встановлення тарифів для вантажів позакласної групи на нині діючому рівні для вантажів 1-го тарифного класу;

- поступового збільшення рівня тарифів на перевезення нинішньої групи вантажів 1-го тарифного класу на 8% з 01.09.2021 та ще на 20,4% з 01.01.2022;

- поступового збільшення рівня тарифів на перевезення вантажів 2-го тарифного класу на 8% з 01.09.2021 та ще на 6,5% з 01.01.2022;

- встановлення коефіцієнту до тарифів Збірника тарифів, який застосовується до тарифних схем 14 і 17, при розрахунку тарифу за перевезення з-під вивантаження вантажів 1-го тарифного класу і вантажів позакласної групи під наступне навантаження на рівні тарифів з-під вивантаження вантажів 2-го тарифного класу, продуктів харчування та енергетичних газів під наступне навантаження.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Розробником проєкту акта є Директорат залізничного транспорту Мінінфраструктури.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прохання надавати до Мінінфраструктури на поштову адресу: просп. Перемоги, буд. 14, м. Київ, 01135 або на електронну адресу: k.yarmolenko@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

Додаток до аналізу регуляторного впливу

Аналіз регуляторного впливу (доопрацьований)

Додаток до аналізу регуляторного впливу (доопрацьований)



ВСІ Оголошення