Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    22 Грудня 2021, 11:07
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

Про затвердження правил обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами)
22 Грудня 2021, 11:07

Міністерством інфраструктури України розроблено проєкт наказу «Про затвердження правил обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами)» на виконання частини четвертої статті 57 Закону України «Про внутрішній водний транспорт», що набирає чинності з 01 січня 2022 року (далі – Закон).

Частиною четвертою статті 57 Закону встановлено, що правила обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами) розробляються та затверджуються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері внутрішнього водного транспорту.

Затвердження Правил обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами) (далі – Правила) є продовженням впровадження комплексної реформи щодо відновлення в Україні конкурентоспроможності перевезень внутрішнім водним транспортом, відновлення попиту на судноплавство внутрішніми водними шляхами, збільшення обсягу перевезень пасажирів і багажу.

Правила регулюють відносини між портами (терміналами), а також експлуатуючими організаціями причальних споруд і судновласниками плавучих споруд, що використовуються для стоянки пасажирських суден, посадки пасажирів на судно та висадки пасажирів з судна й обслуговування пасажирів.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня його оприлюднення до Управління морського та річкового транспорту Міністерства інфраструктури України на адресу: просп. Перемоги, 14, м. Київ, 01135, або в електронному вигляді на електронну адресу: cheval@mtu.gov.ua

Проєкт наказу «Про затвердження правил обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами)»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Аналіз регуляторного впливу 

Правила обслуговування пасажирів і багажу портами (терміналами)

 


Аналіз регуляторного впливу (із зауваженнями)

 



ВСІ Оголошення