Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    11 Травня 2021, 17:40
Версiя для друку


Проєкти Законів України «Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю у морському судноплавстві, з поправками»

11 Травня 2021, 17:40

Проєкти Законів України «Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю у морському судноплавстві, з поправками» (далі – проєкти Законів) розроблено Міністерством інфраструктури України відповідно до пунктів «б» та «е» частини другої статті 9 Закону України «Про міжнародні договори України».

Метою прийняття Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві  визначено створення єдиного погодженого акта, що охоплює настільки, наскільки це є можливим, усі сучасні норми чинних міжнародних конвенцій та рекомендацій про працю в морському судноплавстві, а також основні принципи, які містяться в інших міжнародних конвенціях про працю.

Положення Конвенції спрямовані, перш за все на покращення соціального захисту та створення справедливих умов зайнятості моряків, забезпечення їх прав на гідні умови праці та життя на борту судна, охорону здоров'я, медичне обслуговування тощо.

Зауваження і пропозиції до проєктів Законів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прохання надсилати до 12.06.2021 на поштову адресу Мінінфраструктури: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14.

 

Проєкт Закону України «Про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками» 

Пояснювальна записка

Проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю у морському судноплавстві, з поправками»

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця



ВСІ Оголошення