Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    9 Вересня 2021, 12:32
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення зміни до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги»
9 Вересня 2021, 12:32

Основними положеннями проєкту наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення зміни до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги» (далі – проєкт наказу) є зміна рівня тарифів на перевезення вантажів 1-го тарифного класу, скорочення диспропорції між рівнями тарифних класів вантажів, удосконалення тарифної політики на залізничному транспорті.

Зміну рівня тарифів пропонується здійснити шляхом збільшення рівня тарифів на перевезення групи вантажів 1-го тарифного класу на 9% з 01 січня 2022 року.

Прийняття зазначеного рішення є наступним кроком на шляху ліквідації розподілу вартості перевезення за тарифними класами вантажів, що передбачено Стратегією АТ «Укрзалізниця» на 2019 – 2023 роки.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Розробником проєкту акта є Управління залізничних перевезень Мінінфраструктури.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прохання надавати до Мінінфраструктури на поштову адресу: просп. Перемоги, буд. 14, м. Київ, 01135 або на електронну адресу: k.yarmolenko@mtu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Міністерством інфраструктури України протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення.

 

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення зміни до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

Додаток до аналізу регуляторного впливу



ВСІ Оголошення