Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    17 Березня 2021, 12:05
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюдення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування»
17 Березня 2021, 12:05

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування» (далі – проєкт наказу) розроблено з метою удосконалення порядку допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування під час реалізації експериментального проєкту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування.

Проєктом наказу уточнюються інфраструктура залізничного транспорту, на якій реалізується порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування, категорії швидкісних пасажирських поїздів, умови допуску руху приватних локомотивів на станціях, на яких курсують швидкісні пасажирські поїзди категорій «Інтерсіті» та «Інтерсіті+», початок періоду, з якого заявник зобов’язаний подати до Комісії документи, передбачені пунктом 2.7 Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування, а також вводиться норма, якою не допускається перетин маршрутів слідування поїздів з приватною тягою з швидкісними пасажирськими поїздами категорій «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» в одному рівні як на станціях, так і перегонах.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Розробником проєкту акта є Директорат залізничного транспорту Мінінфраструктури.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прохання надавати до Мінінфраструктури на поштову адресу: просп. Перемоги, буд. 14, м. Київ, 01135 або на електронну адресу: r910@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Тимчасового положення про порядок допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

Додаток 1 до аналізу впливу регуляторного акта

Додаток 2 до аналізу впливу регуляторного акта

Додаток 3 до аналізу впливу регуляторного акта



ВСІ Оголошення